Can Martí del Pa a Sant Iscle de Vallalta

 

 
 

A la sortida de Sant Iscle de Vallalta direcció Sant Cebrià, al costat de la gasolinera, hi trobem Can Martí del Pa, un dels millors restaurants de la zona entre Arenys y Sant Celoni. La seva façana és molt visible des de la carretera i al seu interior aconsegueix crear un espai càlid per a la cuina de mercat i de temporada.

Cuina tradicional ben feta. Entre les seves propostes gastrònomiques reconegudes hi ha

  l'elaborada cuina de bolets, escudella. cargols, brou gallec i l'excelent paella dels dijous. La carta que varia segons el mercat, també proposa un assortit d'embotits ibèrics i carpaccio de bacallà.  

 

A Can Martí del Pa no es fan fregits i la brasa ès un element fonamental.

Especialment perquè Martí Bargalló i Immaculada Pérez cuiden molt la selecció de bones carns, com la vedella de Girona, carn a la brasa, filet. Excepcional maneig de la brasa.

Són particularment notables el pa i la rebosteria, pa fet a mà, milfulls, coca de Llavaneres

 

No en va, Martí Bargalló disposa de la millor fleca d'Arenys. El restaurant també disposa d'una botiga amb una important selecció de vins i productes. I quelcom insòlit, el comensal selecciona personalment el seu vi preferit de l'exposició que li serà servit posteriorment a taula.

Un espai privilegiat per al dinar de cada dia i, en especial als caps de setmana. L'entorn és magnific i es presta a un estret contacte amb la natura que a Can Martí del Pa trobarà un complement ideal. El restaurant disposa de menú migdia i menú seleccionat per als caps de setmana. Can Martí del Pa disposa dàparcament propi.

 
 

Polígon Industrial El Molí - Tel. 93 794 63 10 - Sant Iscle de Vallalta